Referenssit

”Jukka Aronen on vetänyt meillä lukuisia koulutuksia ja voin lämpimästi suositella häntä vastaaviin koulutuksiin. Jukka on huippuasiantuntija, mitä tulee sisältömarkkinointiin, kohderyhmäajatteluun, hakukoneoptimointiin ja verkkoanalytiikkaan. Jukka on selkeä ja rauhallinen kouluttaja, joka maustaa opetustaan hyvillä käytännönläheisillä vinkeillä ja osaa rakentaa toimivia koulutuskokonaisuuksia. Hänestä huokuu aito henkilökohtainen innostus aiheen pariin, mikä on mukaansa tempaavaa. Jukan koulutuksiin osallistuneet ovat antaneet hänelle yleisarvosanan 4,4/5 sekä opitun hyödynnettävyydestä 4,2/5.”

Maarit Pihkala, järjestöjen oppimisen asiantuntija, Fingo (entinen Kepa ry), 2019

”[Jukka Arosen vetämän] käytännöllisen koulutuksen jälkeen teki mieli heti pinkaista toimistolle laittaamaan nettisivujen hakukoneoptimointi kuntoon. Koulutuksessa oli hyvä ilmapiiri eli oli mahtavaa, että sai myös kysellä tyhmiä. Aivan loistava ja asiantunteva kouluttaja, jota jaksoi kuunnella ja joka osasi selittää asiat ymmärrettävästi.”

Kurssipalaute, Sisällöt näkyviksi -kurssi, 2018

”Ehkäisevän päihdetyön verkostoon (EPT-verkostoon) kuuluu lähes 50 ehkäisevää työtä tekevää järjestöä. Verkosto järjestää jäsenilleen vuosittain ajankohtaiseen teemaan pureutuvia koulutuksia. Hakukoneoptimoinnin koulutusta on toivottu verkoston viestijöiden keskuudessa ja koulutus toteutettiin neljän tunnin mittaisena intensiivikoulutuksena tämän esiin nousseen tarpeen pohjalta. Koulutus vastasi hyvin tarpeeseen: neljän tunnin aikana käytiin läpi hakukoneoptimoinnin perusteet ”muista tehdä ainakin nämä” -tyylisesti sekä harjoiteltiin konkreettisesti itse tekemistä omilla koneilla. Selkeät ohjeet, käytännön harjoitukset ja kouluttajan järjestötyöskentelyn tuntemus olivat plussaa. Myös koulutuspalautteista käy ilmi, että osallistujat olivat tyytyväisiä koulutukseen.”

Maaret Väkinen, viestinnän suunnittelija, EHYT-verkosto, 2019

”Huippukouluttaja!”

Kurssipalaute, Hakukoneoptimointia järjestöille -kurssi, 2019

”Viestinnän tekijänä Jukka Aronen on idearikas, järjestelmällinen, perehtyvä ja luotettava.”

Laura Häkli, viestintäjohtaja, Fingo, 2019