Referenssit

”Jukka Aronen veti räätälöidyn hakukoneoptimointikoulutuksen 20:lle verkkosivustojemme sisältövastaavalle tammikuussa 2020. Koulutus onnistui hyvin, ja osallistujien antama palaute oli kauttaaltaan positiivista.”

  • Koulutuksen aihe ja sisältö 4,4/5
  • Kouluttajan asiantuntemus ja osaaminen 4,7/5
  • Kouluttajan esiintyminen ja vuorovaikutustaidot 4,7/5

Mia-Marisa Ranta, viestinnän asiantuntija, EHYT ry

”Sekä arjen uusia käytäntöjä omaan työhön että yleissivistävää taustoitusta. Harvoin samassa paketissa molemmat.”

Kurssipalaute, SEO-kurssi / EHYT ry, 2020

”Jukka Aronen on vetänyt meillä lukuisia koulutuksia ja voin lämpimästi suositella häntä vastaaviin koulutuksiin. Jukka on huippuasiantuntija, mitä tulee sisältömarkkinointiin, kohderyhmäajatteluun, hakukoneoptimointiin ja verkkoanalytiikkaan. Jukka on selkeä ja rauhallinen kouluttaja, joka maustaa opetustaan hyvillä käytännönläheisillä vinkeillä ja osaa rakentaa toimivia koulutuskokonaisuuksia. Hänestä huokuu aito henkilökohtainen innostus aiheen pariin, mikä on mukaansa tempaavaa. Jukan koulutuksiin osallistuneet ovat antaneet hänelle yleisarvosanan 4,4/5 sekä opitun hyödynnettävyydestä 4,2/5.”

Maarit Pihkala, järjestöjen oppimisen asiantuntija, Fingo (entinen Kepa ry), 2019

”Kiitos vielä mielettömän kattavasta ja inspiroivasta koulutuksesta!”

Kurssipalaute, Hakukoneoptimointia järjestöviestijöille / Kalasatama, 2020

”Koulutuksessa oli hyvä ilmapiiri eli oli mahtavaa, että sai myös kysellä tyhmiä. Aivan loistava ja asiantunteva kouluttaja, jota jaksoi kuunnella ja joka osasi selittää asiat ymmärrettävästi. Koulutuksen jälkeen teki mieli heti pinkaista toimistolle laittaamaan nettisivujen hakukoneoptimointi kuntoon.”

Kurssipalaute, Sisällöt näkyviksi -kurssi / Kepa, 2018

”Ehkäisevän päihdetyön verkostoon (EPT-verkostoon) kuuluu lähes 50 ehkäisevää työtä tekevää järjestöä. Verkosto järjestää jäsenilleen vuosittain ajankohtaiseen teemaan pureutuvia koulutuksia. Hakukoneoptimoinnin koulutusta on toivottu verkoston viestijöiden keskuudessa ja koulutus toteutettiin neljän tunnin mittaisena intensiivikoulutuksena tämän esiin nousseen tarpeen pohjalta. Koulutus vastasi hyvin tarpeeseen: neljän tunnin aikana käytiin läpi hakukoneoptimoinnin perusteet ”muista tehdä ainakin nämä” -tyylisesti sekä harjoiteltiin konkreettisesti itse tekemistä omilla koneilla. Selkeät ohjeet, käytännön harjoitukset ja kouluttajan järjestötyöskentelyn tuntemus olivat plussaa. Myös koulutuspalautteista käy ilmi, että osallistujat olivat tyytyväisiä koulutukseen.”

Maaret Väkinen, viestinnän suunnittelija, EPT-verkosto, 2019

”Huippukouluttaja!”

Kurssipalaute, Hakukoneoptimointia järjestöille / Kalasatama, 2019