Sisältöjen tuotanto ja ylläpito

Nykyisen infoähkyn keskellä on keskityttävä sisältöjen laatuun ja löydettävyyteen. Pitkä tutkittuun tietoon perustuva sisältöformaatti tuottaa lukijoille eniten lisäarvoa ja erottuu hälystä parhaiten.

Diippimedian kautta voi tilata kolumneja, tausta-artikkeleita, uutisia, reppareita ja verkkotekstejä. Yksittäisiin verkkojuttuihin voidaan myös lisätä hakukoneoptimointi ilman lisähintaa.  Kaikki toimeksiannot toteutetaan aikataulussa ja määrämittaan.

Hinnat

Sisällöntuotannon ja ylläpidon hinnat (ilman alv. 24%):

  • Oikoluku 4-5€ per tuhat merkkiä
  • Vaativa editointi 8-10€ per tuhat merkkiä
  • Jutut, raportit, taustaselvitykset, infopaketit 50€ per tunti
  • Kustannustoimittaminen 50€ per tunti
  • Verkkosisältöjen ylläpito ja päivitys 50-60€ per tunti vaativuuden ja vastuun mukaan

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

Diippimedian perustaja Jukka Aronen on tuottanut satoja artikkeleita ja blogitekstejä sekä muokannut tuhansia verkkosivuja niin kampanjoille ja vaalikoneille kuin verkkolehdille ja uutissivustoille. Hän johti Kepa ry:n verkkouutisointia yli 10 vuoden ajan ja on toiminut toimituspäällikkönä aikakauslehdessä sekä kustannustoimittajana.

Arosen sisällöllisiä osaamisalueita ovat muun muassa kestävä kehitys, demokratia, korruptio, ilmastonmuutos, globaali talous, kehityspolitiikka- ja rahoitus, kansainväliset verokysymykset sekä lukuisat digitaalisen viestinnän ja markkinoinnin aiheet.